Flux-stiri

Șeful republicii autoproclamate Donețk a emis un decret prin care toate orașele din Donbas ar putea reveni la denumirile vechi

Șeful republicii autoproclamate Donețk, Denis Pușilin, a emis un decret prin care numele tututror orașelor din Donbas vor reveni la numele lor vechi. Totodată, prin decretul dat, în Donețk ar putea apărea o nouă funcție – aceea de „Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al RPD” .

Potrivit decretului lui Pușilin, prima lege se referă la întoarcerea în regiunea Donețk a denumirilor sovietice ale așezărilor, redenumite ca parte a decomunizării.

A doua lege prevede o nouă funcție în „republică” – „Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al RPD”.

Au apărut chiar și versiuni unde acești ambasadori pot merge în Rusia, la separatiștii din LPR și Transnistria, precum și într-o serie de țări africane din lumea a treia, care vor deschide cel puțin o ambasadă a Narniei pentru bani. Dar „ambasadorii” tot nu vor merge mai departe decât nava de război rusească.

The post Șeful republicii autoproclamate Donețk a emis un decret prin care toate orașele din Donbas ar putea reveni la denumirile vechi appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code