Flux-stiri

600 de marinari ruși refuză să coboare pe uscat pentru a lupta în Odesa

  • Aproximativ 600 de marinari ruși s-ar fi răzvrătit pentru a nu se supune ordinelor de a debarca și de a lupta în regiunea Odesa din sudul Ucrainei, a declarat sâmbătă Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU), principala agenție de servicii secrete din Ucraina.
  • „În apropiere de Odessa, aproximativ 600 de marinari s-au revoltat și au refuzat să debarce pentru că au înțeles ce se întâmplă”, a declarat serviciul de informații SBU într-un mesaj postat pe Telegram.
  • În plus, SBU a acuzat Rusia că aplică o „represiune stalinistă” asupra propriei armate, cu „plutonieri de execuție” care merg în spatele trupelor pentru a-i „ucide pe cei care vor să fugă”.

Aproximativ 600 de marinari ruși s-ar fi răzvrătit pentru a nu se supune ordinelor de a debarca și de a lupta în regiunea Odesa din sudul Ucrainei, a declarat sâmbătă Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU), principala agenție de servicii secrete din Ucraina.

„În apropiere de Odessa, aproximativ 600 de marinari s-au revoltat și au refuzat să debarce pentru că au înțeles ce se întâmplă”, a declarat serviciul de informații SBU într-un mesaj postat pe Telegram.

În plus, SBU a acuzat Rusia că aplică o „represiune stalinistă” asupra propriei armate, cu „plutonieri de execuție” care merg în spatele trupelor pentru a-i „ucide pe cei care vor să fugă”.

„Ne-au spus să nu ne întoarcem pentru că am fost urmăriți de plutonieri de execuție care ucid dezertorii care încearcă să se întoarcă acasă”, a declarat un prizonier de război rus, potrivit SBU.

Pentru această organizație ucraineană, „armata de ocupație este demoralizată și reprimată, așa că victoria Ucrainei nu este departe”.

.

The post 600 de marinari ruși refuză să coboare pe uscat pentru a lupta în Odesa appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code