Flux-stiri

LIVE UPDATE. 353 zile de invazie. Rusia a efectuat atacuri cu drone în 3 regiuni ucrainene

  • Rusia a atacat vineri regiunile ucrainene Mykolaiv, Odesa și Dnipro cu ajutorul dronelor, au declarat oficialii regionali.
  • În regiunea Odesa, unitățile de apărare aeriană au doborât patru drone iraniene Shahed-136.
  • Mykola Lukașuk, șeful consiliului regiunii Dnipro, a declarat pe Telegram că în regiune au fost observate vehicule aeriene fără pilot la bord.

Rusia a atacat vineri regiunile ucrainene Mykolaiv, Odesa și Dnipro cu ajutorul dronelor, au declarat oficialii regionali. Vitalii Kim, șeful administrației militare din regiunea Mykolaiv, a declarat într-o postare pe Telegram că au existat drone care zburau în zonă. El a sugerat, de asemenea, că trei drone au fost doborâte de forțele ucrainene în Mykolaiv, scrie CNN.

În regiunea Odesa, unitățile de apărare aeriană au doborât patru drone iraniene Shahed-136 care încercau să lovească instalații de infrastructură energetică”, potrivit lui Maksym Marchenko, șeful administrației militare regionale.

Sunt recunoscător unităților de apărare aeriană care veghează mereu asupra cerului nostru și care și-au demonstrat încă o dată profesionalismul”, a declarat Marchenko într-o postare pe Telegram.

Între timp, Mykola Lukașuk, șeful consiliului regiunii Dnipro, a declarat pe Telegram că în regiune au fost observate vehicule aeriene fără pilot la bord. La începutul zilei de vineri, actualizarea Statului Major al armatei ucrainene a declarat că Rusia a efectuat două atacuri cu ajutorul dronelor iraniene Shahed-136.

The post LIVE UPDATE. 353 zile de invazie. Rusia a efectuat atacuri cu drone în 3 regiuni ucrainene appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 18 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code