Flux-stiri

LIVE UPDATE. 355 zile de invazie. Drone și baloane de recunoaștere rusești lansate deasupra regiunii Dnipropetrovsk

  • Duminică seara, rușii au lansat un UAV de recunoaștere și mai multe baloane cu reflectoare de colț deasupra regiunii Dnipropetrovsk.
  • Comandamentul Forțelor Aeriene al Forțelor Armate ale Ucrainei a declarat acest lucru într-o postare pe Facebook, relatează Ukrinform.
  • Apărarea antiaeriană a comandamentului aerian „Est” a tras împotriva UAV-ului inamic. Rezultatul este în curs de verificare” , se arată în mesaj.

Comandamentul Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei a transmis, într-un comunicat, că rușii au lansat duminică seară cel puțin o dronă UAV de recunoaștere și mai multe baloane cu reflectoare unghiulare deasupra regiunii Dnipropetrovsk, conform Ukrinform.

Apărarea antiaeriană a comandamentului aerian „Est” a tras împotriva UAV-ului inamic. Rezultatul este în curs de verificare” , se arată în mesaj.

Anterior, Mikola Lukașuk, șeful Consiliului Regional Dnipropetrovsk a anunțat că dronele inamice încearcă din nou să atace regiunea Dnipropetrovsk.

„Drone din nou. Gardienii cerului sunt în defensivă. Fii atent, ai grijă de tine” , a scris Mikola Lukașuk. O alertă aeriană a fost declarată duminică în regiunile Harkov, Dnipropetrovsk, Poltava și Luhansk.

The post LIVE UPDATE. 355 zile de invazie. Drone și baloane de recunoaștere rusești lansate deasupra regiunii Dnipropetrovsk appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 17 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code