Flux-stiri

LIVE UPDATE. 357 zile de invazie. Zelenski spune că situația din regiunile Donețk și Luhansk rămâne extrem de dificilă

  • Președintele Volodimir Zelenski a declarat că situația din regiunile Donetsk și Luhansk din estul Ucrainei rămâne extrem de dificilă.
  • „Acestea sunt literalmente bătălii pentru fiecare metru de pământ ucrainean”, a declarat Zelenski.
  • Statul Major General ucrainean a declarat că forțele rusești continuă ofensivele aeriene și terestre în apropiere de Bakhmut, Shakhtarsk, Avdiivka și alte orașe din regiunea Donețk.

Președintele Volodimir Zelenski a declarat că situația din regiunile Donetsk și Luhansk din estul Ucrainei rămâne extrem de dificilă, scrie CNN.

„Acestea sunt literalmente bătălii pentru fiecare metru de pământ ucrainean”, a declarat Zelenski în discursul său zilnic de marți. Trebuie să apreciem semnificația acestor bătălii. Fiecare metru câștigat acolo înseamnă apărarea întregii noastre țări”.

Fiecare zi în care eroii noștri s-au ridicat în Bakhmut, în Vuhledar, în Maryinka și în alte orașe și comunități din Donbas reduce cu câteva săptămâni durata agresiunii rusești. Aici are loc acum distrugerea fără precedent a potențialului rusesc”, a adăugat Zelenski. Inamicul nu va putea să recupereze nimic din ceea ce pierde în Donbasul nostru”.

Anterior, Statul Major General ucrainean a declarat că forțele rusești continuă ofensivele aeriene și terestre în apropiere de Bakhmut, Shakhtarsk, Avdiivka și alte orașe din regiunea Donețk. Rachetele rusești au lovit infrastructura civilă din regiunea Donețk în două atacuri separate, soldate cu mai mulți civili răniți, a precizat acesta.

The post LIVE UPDATE. 357 zile de invazie. Zelenski spune că situația din regiunile Donețk și Luhansk rămâne extrem de dificilă appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code