Flux-stiri

LIVE UPDATE. 362 zile de invazie. Kiev: Pierderile rusești în Donețk sunt extrem de semnificative

zelenskizelenski

  • Rusia suferă pierderi grele în regiunea estică Donețk, potrivitlui Volodimir Zelenski.
  • „Situația este foarte dificilă. Ne luptăm. Îl desființăm pe ocupant și provocăm pierderi extrem de semnificative Rusiei.” , a scris Zelenski pe Telegram.
  • Ieri, Rusia a declarat că zona a fost bombardată de peste 40 de ori în decurs de două minute

Rusia suferă pierderi grele în regiunea estică Donețk, potrivit actualizării împărtășite de președintele ucrainean Volodimir Zelenski în urma unei întâlniri cu comandanții militari de duminică, conform Baha News.

Situația este foarte dificilă. Ne luptăm. Îl desființăm pe ocupant și provocăm pierderi extrem de semnificative Rusiei. Repet din nou și din nou: cu cât Rusia pierde mai mult acolo, cu atât mai repede vom putea încheia acest război cu victoria Ucrainei” , a scris Zelenski pe canalul său Telegram.

La începutul zilei de astăzi, Rusia a declarat că zona a fost bombardată de peste 40 de ori în decurs de două minute.

The post LIVE UPDATE. 362 zile de invazie. Kiev: Pierderile rusești în Donețk sunt extrem de semnificative appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 19 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code