Flux-stiri

LIVE UPDATE. 375 zile de invazie rusă. Vladimir Putin va fi în cele din urmă asasinat de către cercul său intim, prezice Zelenski

  • Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a prezis că Vladimir Putin va fi în cele din urmă asasinat de către cercul său apropiat.
  • Cercul intim al lui Putin este alcătuit din adepți ai liniei dure, inclusiv din foști ofițeri KGB pe care îi cunoaște de zeci de ani.
  • Săptămâna trecută au existat tensiuni între armata rusă și Grupul Wagner, când Evgheni Prigojin, din cadrul acestuia din urmă, i-a acuzat pe liderii militari de top de înaltă trădare”.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a prezis că Vladimir Putin va fi în cele din urmă asasinat de către cercul său apropiat. Cercul intim al lui Putin este alcătuit din adepți ai liniei dure, inclusiv din foști ofițeri KGB pe care îi cunoaște de zeci de ani.

Analiștii au declarat anterior că este puțin probabil ca aceștia să se întoarcă împotriva liderului lor, dar, pe măsură ce eșecurile Rusiei pe câmpul de luptă au devenit tot mai evidente, luptele interne și-au făcut apariția. Într-un documentar pentru a marca un an de la invadarea Ucrainei de către Rusia, Zelenski a spus: Va exista cu siguranță un moment în care fragilitatea regimului lui Putin va fi resimțită în interiorul statului rus. Atunci carnivorele vor mânca carnivorele. Este foarte important, iar ei vor avea nevoie de un motiv pentru a justifica acest lucru. Își vor aminti cuvintele lui Komarov, ale lui Zelenski… Își vor aminti. Vor găsi un motiv pentru a-l ucide pe ucigaș. Va funcționa? Da. Când? Nu știu.”

Săptămâna trecută au existat tensiuni între armata rusă și Grupul Wagner, când Evgheni Prigojin, din cadrul acestuia din urmă, i-a acuzat pe liderii militari de top de înaltă trădare” pentru că ar fi refuzat să îi furnizeze muniții. Zelenski a făcut deseori apel la ruși, în limba lor, să se exprime împotriva războiului.

„Din păcate, ei nu aud. Există un zid”, a spus el în noul documentar, intitulat Anul.

The post LIVE UPDATE. 375 zile de invazie rusă. Vladimir Putin va fi în cele din urmă asasinat de către cercul său intim, prezice Zelenski appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 23 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code