Flux-stiri

LIVE UPDATE. 450 zile de invazie rusă. Volodimir Zelenski spune că brigăzile ofensive se pregătesc de luptă

  • Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a avut joi o întâlnire cu comandanții de rang înalt.
  • Președintele lăsând să se înțeleagă după aceea că brigăzile ofensive ale armatei sale se pregătesc de luptă.
  • „Brigăzile ofensive se descurcă bine, ne pregătim, dar fără detalii”, a declarat Zelenski.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a avut joi o întâlnire cu comandanții de rang înalt, lăsând să se înțeleagă după aceea că brigăzile ofensive ale armatei sale se pregătesc de luptă, dar nu a oferit informații concrete, scrie CNN.

„Brigăzile ofensive se descurcă bine, ne pregătim, dar fără detalii”, a declarat Zelenski.

Ucraina a obținut câștiguri semnificative de-a lungul liniilor de front ale conflictului în ultimele zile, ceea ce a stârnit speculații potrivit cărora contraofensiva sa foarte așteptată ar putea fi deja în curs de desfășurare.

Un oficial american de rang înalt a declarat pentru CNN că „operațiunile de modelare” au început săptămâna trecută, dar Ucraina nu a declarat încă în mod categoric că contraatacul său a început în mod oficial.

După mai multe zile de atacuri grele cu rachete rusești asupra Kievului și a altor părți ale Ucrainei, Zelenski a declarat că armata sa va avea ca prioritate consolidarea sistemelor de apărare aeriană și a stocurilor de rachete, antrenarea trupelor și achiziționarea mai multor arme cu rază lungă de acțiune.

The post LIVE UPDATE. 450 zile de invazie rusă. Volodimir Zelenski spune că brigăzile ofensive se pregătesc de luptă appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 43 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code