Flux-stiri

LIVE UPDATE. A douăzecea zi de invazie. Harkov continuă să fie bombardat

UPDATE 01:00

Raport UK Army- Ministerul Apărării din Marea Britanie spune că Rusia ar putea plănui să folosească arme chimice și biologice în „atac fals”.

UPDATE 00:00

Consilierul șefului biroului lui Zelenski, Arestovich, consideră că un acord de pace cu Rusia poate fi ajuns cel mai devreme în 1/2 săptămâni, cel mai târziu în luna mai.

Jurnalistul Fox este în stare grava, iar echipa este dispărută, în aceeasi zonă ca cel de la Time. În același timp, membrii echipei sale au dispărut. În special, cameramanul Fox News, cetățeanul irlandez Pierre Zakrewski și producătorul Alexander Kuvshinov. Soarta lor este momentan necunoscută.

Franța, care deține președinția UE, a arătat într-o declarație că blocul celor 27 de națiuni a aprobat un pachet care vizează „persoanele și entitățile implicate în agresiunea împotriva Ucrainei”, precum și sectoare ale economiei ruse.

UE a aprobat al 4-lea set de sancțiuni împotriva Moscovei Uniunea Europeană a aprobat un al patrulea set de sancțiuni pentru a pedepsi Moscova pentru invadarea Ucrainei.

Ne vom asigura că Ucraina are arme să se apre împotriva invaziei ruse. Vom trimite bani, alimente și sprijin pentru a salva viețile ucrainenilor. Vom primi refugiații ucraineni cu brațele deschise”, a spus Joe Biden.

Două surse CNN au declarat că Rusia cere Chinei să furnizeze rații uscate – produse alimentare pentru depozitare pe termen lung eliberate soldaților în condițiile în care este imposibil să aprovizioneze trupele cu alimente în timp util.

Rusia a cerut Chinei mese preambalate pentru a hrăni soldații, relatează CNN.

O serie de cerințe ale Federației Ruse, în special cele teritoriale, sunt inacceptabile; pe altele, Kievul este pregătit să negocieze, a informat biroul președintelui Ucrainei.

În Harkov, exploziile continuă.

The post LIVE UPDATE. A douăzecea zi de invazie. Harkov continuă să fie bombardat appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code