Flux-stiri

LIVE UPDATE. A treizeci și una zi de invazie. Rusia va ieşi din conflictul cu Ucraina mai slăbită şi mai izolată, a declarat un înalt oficial al Pentagonului

  • Astăzi este cea de-a treizeci și una zi de la începutul invaziei în Ucraina.
  • Cea de-a 30-a zi a confruntării eroice a poporului ucrainean la invazia militară rusă s-a încheiat.
  • În cursul zilei nu au avut loc schimbări semnificative în tactica acțiunilor adversarului.

Rusia va ieşi din conflictul cu Ucraina mai slăbită şi mai izolată, a declarat un înalt oficial al Pentagonului. Cea de-a 30-a zi a confruntării eroice a poporului ucrainean la invazia militară rusă s-a încheiat. În cursul acestei zile nu au avut loc schimbări semnificative în tactica acțiunilor adversarului. Inamicul și-a concentrat eforturile pe reîncărcarea pierderilor curente, regruparea și întărirea unităților existente, artileriei și aviației, atât a obiectelor de infrastructură militară, cât și civilă.

Un consilier al primarului din Mariupol a declarat că se crede că aproximativ 600 de persoane au supraviețuit unui atac cu bombă rusesc asupra unui teatru din oraș în urmă cu nouă zile. Informațiile privind victimele și supraviețuitorii au apărut cu întârziere de la atacul din 16 martie, iar absența unei forțe de poliție funcționale și a unei rețele de intervenție de urgență a făcut imposibilă compilarea unui număr oficial, a anunțat Petro Andriușcenko pe canalul său Telegram.

Ca o caracteristică, s-a remarcat mutarea unităților de artilerie suplimentare la granița cu Ucraina. Pe lângă desfășurarea campaniilor terestre și aeriene, inamicul încearcă să continue pregătirea pentru implementarea rublelor rusești în teritoriile ocupate temporar din regiunile Herson și Zaporijjea în loc de grivne. În regiunea Harkov, oponentul impune restricții privind circulația civililor prin înființarea unei rețele de blockbusturi.

Locuitorii nu abandonează încercarea de a înăbuși rezistența locuitorilor orașelor ucrainene Herson, Genichesk, Melitopol, aproximativ 90% din populație fiind împotriva mandatelor rusești, cu implicarea unităților Rosguard.

Acțiunile inamicului în direcții separate.

Adversarul nu a desfășurat acțiuni ofensive în direcția Volîn. Angajarea unităților individuale ale forțelor armate ale Republicii Belarus la agresiunea împotriva Ucrainei rămâne probabilă.

  • În direcția Poliskom, inamicul a continuat să aibă un impact puternic asupra unităților trupelor noastre din anumite zone.
  • În direcția Siversky, adversarul și-a concentrat eforturile de bază pe menținerea frontierelor ocupate anterior. Au continuat să-și consolideze pozițiile și influența focului asupra unităților individuale ale Forțelor Armate ale Ucrainei.
  • În direcția Slobozhansky, în zona orașului Sumî, principalele eforturi s-au concentrat pe întărirea și menținerea frontierelor ocupate anterior; în zona Harkov, încercările de a bloca unitățile noastre continuă și încercările de a desfășura acțiuni demonstrative. Impactul infrastructurii și a instalațiilor de apărare ale orașului. Se fac eforturi pentru a spori eforturile către Izum prin relocarea unor unități și echipamente suplimentare.
  • În direcția Donețk, adversarul continuă să se regrupeze pentru a restabili acțiunile ofensive pentru a intra în frontierele administrative ale regiunilor Donețk și Lugansk.
  • Direcția Sud-Buzky ia măsuri de refacere a armurii, de aprovizionare, pentru a se pregăti pentru restabilirea acțiunilor agresive.

The post LIVE UPDATE. A treizeci și una zi de invazie. Rusia va ieşi din conflictul cu Ucraina mai slăbită şi mai izolată, a declarat un înalt oficial al Pentagonului appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code