Flux-stiri

Amploarea spionajului chinez în SUA l-a uimit pe șeful FBI

Christopher WrayChristopher Wray

  • La fiecare 12 ore, în China începe o nouă anchetă împotriva spionajului.
  • Șeful FBI a declarat că programele de spionaj din China sunt cele mai mari din întreaga lume.
  • În momentul de față, peste 2.000 de cazuri sunt în desfășurare și se încearcă soluționarea încercării furtului de tehnologie.

FBI a afirmat faptul că, în China, la fiecare 12 ore, se deschide o nouă anchetă de contraspionaj. Șeful biroului a declarat că programul de spionaj din China este „mai mare decât în orice altă țară”.

Spionajul chinez din Statele Unite ale Americii s-a răspândit atât de mult, încât FBI lansează, în medie, două investigații de contrainformații pe zi. Scopul este contestarea activității, conform directorului FBI. Mai mult decât atât, acesta acuză Beijingul de lansarea operațiunii de hacking, dar și de furtul inovațiilor americane.

Christopher Wray, directorul Biroului Federal de Investigații, s-a declarat „uimit” de amploarea eforturilor pe care chinezii le depun pentru a fura tehnologia americană. Acest lucru a început încă din anul 2017, atunci când acesta a devenit director, conform Sky News.

Directorul FBI a precizat că și alte țări fură tehnologie

Directorul FBI a acordat un interviu partenerului american Sky News, NBC News, despre situația delicată. Acesta a declarat că, pe lângă investigațiile deschise la fiecare 12 ore, au peste 2.000 de cazuri în desfășurare.

Acesta m-a uluit. Și nu sunt genul de tip care folosește cu ușurință cuvinte precum «uimit». Nu există nicio țară care să prezinte o amenințare mai largă și mai gravă pentru inovația noastră, ideile noastre și securitatea noastră economică decât o face China”, a spus directorul FBI despre situația spionajului.

Mai mult decât atât, Christopher Wray a declarat că ceea ce face China este o adevărată amenințare. În continuare, FBI a adăugat că și alte țări fură tehnologie, dar o fac prin infiltrarea spionilor în interiorul anumitor companii.

The post Amploarea spionajului chinez în SUA l-a uimit pe șeful FBI appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code