Flux-stiri

LIVE UPDATE. A zecea zi de invazie. Zelenski spune că în Ucraina are loc un terorism nuclear

  • Bombardamentele din Ucraina continuă.
  • Zelenski a spus că are loc un terorism nuclear.

UPDATE ORA 00:00

Kremlin, Peskov: Scopul operațiunii Rusiei în Ucraina nu este de a împărți, ci de a oferi garanții pentru propria sa securitate”. Interviul a fost acordat pentru Sky News Arabia.

Centrala Zaporizhzhya funcționează în regim normal, conform Arestovych.

Denîs Șmîhal, prim-ministrul Ucrainei: „Se duc bătălii aprige, inamicul suferă pierderi uriașe de resurse umane și echipamente. Armata rusă și oficialii săi de vârf au vorbit despre cum vor arunca forțele NATO în Canalul Mânecii într-o săptămână, în timp ce soldații lor își vor lăsa echipamentul și se vor preda. Luptele au loc în zeci de orașe și sute de sate, iar peste tot inamicul se confruntă cu rezistența nu numai a luptătorilor, ci a întregii populații”.

Zelenski spusține că în Ucraina are loc un terorism nuclear.

The post LIVE UPDATE. A zecea zi de invazie. Zelenski spune că în Ucraina are loc un terorism nuclear appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code