Flux-stiri

LIVE UPDATE. Douăzeci și unu de zile de invazie. Vicepremierul Poloniei: „O misiune care va fi capabilă să se apere pe teritoriul Ucrainei”

  • Premierii Poloniei, Cehiei şi Sloveniei reafirmă, la Kiev, solidaritatea UE cu Ucraina.
  • Curtea Internațională de Justiție de la Haga se va pronunța în cazul acuzațiilor de genocid aduse de Ucraina împotriva lui Vladimir Putin și Rusiei.
  • Vicepremierul polonez, Yaroslav Kaczynski, a propus trimiterea unei misiuni NATO de menținere a păcii sau a unei misiuni mai mari în Ucraina.

UPDATE 00:00

CURTEA INTERNAȚIONALĂ DE JUSTIȚIE DE LA HAGA SE VA PRONUNȚA ÎN CAZUL ACUAȚIILOR DE GENOCID ADUSE DE UCRAINA ÎMPOTRIVA LUI PUTIN|

ÎNTÂLNIRE ZELENSKI – PRIM-MINIȘTRII POLONIEI, SLOVENIEI ȘI REPUBLICII CEHE. VICEPRIM-MINISTRUL POLONIEI A PROPUS TRIMITEREA UNEI MISIUNI ARMATE NATO ÎN UCRAINA|

„Cred că avem nevoie de o misiune de menținere a păcii NATO sau, poate, de una mai largă, care să se poată apăra, care să opereze în Ucraina cu acordul președintelui și guvernului acestei țării. Aceasta nu va fi o misiune neînarmată. Va servi lumea, va transporta ajutor umanitar, dar va fi protejat și de forțele corespunzătoare, forțele armate.”, a spus Viceprim-ministrul Poloniei, Jaroslav Kaczynski.

The post LIVE UPDATE. Douăzeci și unu de zile de invazie. Vicepremierul Poloniei: „O misiune care va fi capabilă să se apere pe teritoriul Ucrainei” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code