Flux-stiri

Sondaj IRES: 88% dintre români cred că ţara merge într-o direcţie greşită. Sociolog: Au mai fost crize politice, dar niciodată nu am ajuns la un asemenea scor

  • Aproape 90% dintre români consideră că direcţia în care merge România este una greşită.
  • Conform sondajului, 31% dintre cei chestionaţi cred că PSD ar trebui să fie partidul care să aleagă premierul.
  • Vasile Dîncu, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, se află între cei care au acțiuni la IRES.

Cel mai recent sondaj IRES, realizat luna aceasta, arată că puțini, foarte puțini dintre noi mai cred că România merge în direcția bună.

Aproape 90% dintre cei chestionați au răspuns că e greșită calea pe care o urmăm acum.

Sociologul Vasile Dîncu, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, a vorbit, la Aleph News, despre rezultatele acestui sondaj.

„Au mai fost crize poltice, dar niciodată nu am ajuns la un asemenea scor. Este clar că suntem într-o foarte gravă criză a încrederii în clasa politică și în Guvern, mai ales.

În acest moment, pentru oameni criza economică este primul loc și pe locul doi este lispa soluțiilor în criza pandemică. Abia pe locul trei este neîncrederea ea care vizează clasa politică.

E un val de pesimism care a debutat acum un deceniu. Va fi greu să îi extragem pe români din acest pesimism. E nevoie de mai multă înțelepciune șui viziune politică”, a spus Vasile Dîncu, la Aleph News.

The post Sondaj IRES: 88% dintre români cred că ţara merge într-o direcţie greşită. Sociolog: Au mai fost crize politice, dar niciodată nu am ajuns la un asemenea scor appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code