Flux-stiri

LIVE UPDATE. Invazie în Ucraina, ziua 368. Zelenski califică drept „puternic” noul pachet de sancțiuni ale UE împotriva Rusiei

  • Zelenski a declarat că cel de-al zecelea pachet de sancțiuni al UE va da o lovitură semnificativă întreprinderilor rusești.
  • Pachetul, aprobat vineri de UE, include măsuri restrictive împotriva persoanelor și entităților care susțin războiul, răspândesc propagandă sau livrează drone folosite de Rusia în război.
  • Ce include acest pachet, aprobat vineri de UE.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat sâmbătă că cel de-al zecelea pachet de sancțiuni al Uniunii Europene va da o lovitură semnificativă întreprinderilor rusești, scrie CNN.

Acum, în cel de-al 10-lea pachet de sancțiuni sunt noi pași de sancțiuni, puternici, împotriva industriei de apărare și a sectorului financiar al statului terorist și împotriva propagandiștilor care au înecat societatea rusă în minciuni și încearcă să-și răspândească minciunile în întreaga lume” , a declarat Zelenski în discursul său nocturn. Cu siguranță nu vor reuși” .

Pachetul, pe care UE l-a aprobat vineri, include:

  • Măsuri restrictive specifice împotriva persoanelor și entităților care sprijină războiul, răspândesc propagandă sau livrează drone folosite de Rusia în război.
  • Măsuri împotriva dezinformării rusești.
  • Restricții mai stricte la export în ceea ce privește tehnologiile cu dublă utilizare și tehnologiile avansate.
  • Sancțiunile vor continua să fie introduse, a declarat Zelenski.

El a adăugat că guvernul ucrainean lucrează pentru a extinde sancțiunile globale și, în special, europene la industria nucleară rusă, Rosatom, la toți cei implicați în programul de rachete și șantajul nuclear al statului terorist”.

Partenerii – Statele Unite, Marea Britanie – au făcut deja pași relevanți. Așteptăm pașii corespunzători din partea Uniunii Europene” , a spus el.

The post LIVE UPDATE. Invazie în Ucraina, ziua 368. Zelenski califică drept „puternic” noul pachet de sancțiuni ale UE împotriva Rusiei appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code