Flux-stiri

LIVE UPDATE. Patruzeci și șapte de zile de invazie. China a livrat în secret sisteme de apărare aeriană Serbiei, care este un aliat al Rusiei

UPDATE 7:00

▪Pe 10 aprilie, trupele ruse au tras peste zece rachete în regiunea Dnipropetrovsk. Unul dintre ei a fost bătut, a raportat președintele consiliului regional Nikolay Lukashuk.

▪Ministerul Politicii Agrare notează că, conform scenariului pesimist, 70% pot fi semănate în Ucraina în acest an.

▪Preoții UOC al Patriarhiei Moscovei strâng semnături la apelul la Consiliul Întâistătătorilor Bisericilor Antice de Răsărit „cu proces împotriva Patriarhului Kirill”

▪Cabinetul de Miniștri a alocat primele miliarde de grivne din fondul de rezervă al bugetului de stat pe 2022 pentru reconstrucția teritoriilor eliberate de trupele ruse.

▪Procuratura Generală a Ucrainei a identificat deja peste 500 de militari ruși care au comis crime de război în Ucraina.

▪La Rusia au adunat cel puțin 32 de luptători Su-27 (Flanker) pe aerodromul militar din Voronezh. Acest lucru este dovedit de imaginile din satelit ale companiei americane Planet Labs, publicate de analiștii de la Orion Intel. /// ▪În ultimele 24 de ore, Forțele Aeriene ale Forțelor Armate au distrus 11 ținte aeriene rusești.

▪Vilkhivka eliberată de ocupanții din regiunea Harkov a fost aproape complet distrusă.

▪Împotriva nopții la Nikolaev a avut loc o explozie puternică. Vitaliy Kim a spus că un bărbat a fost rănit. Incendiile de pădure din cauza șocurilor sunt localizate. Fondul de radiație este normal.

▪Din Lysychansk, Bakhmut, Popasna, Slovyansk și alte orașe – încă aproximativ o jumătate de sută de oameni au fost evacuați în regiunea Lviv cu răni provocate de mine, răni de schije și membre amputate. Toți cei evacuați beneficiază de tratamentul necesar de către personalul medical din regiune. Cel mai în vârstă pacient are 92 de ani.


Ucraina reacționează la refuzul președintelui Parlamentului Georgiei, Shalva Papuashvili, de a vizita Bucha și Irpen

Anterior, Papuashvili a spus că consideră imposibil să meargă în Ucraina până când „unii reprezentanți ai guvernului ucrainean sunt pe deplin conștienți de sprijinul puternic oferit de Georgia”.

Singurul lucru care mă face să mă simt inexplicabil este întrebarea: este potrivit să numim „nepotrivită” o invitație de a veni într-o țară prietenoasă și de a privi situația ei, de a-i împărtăși durerea, de a exprima cuvinte de sprijin? Cred că un prieten ar trebui să o facă fără invitații”, – a răspuns lui Papuașvili președintele Radei Supreme Ruslan Stefanchuk.


China a livrat în secret sisteme moderne de apărare aeriană Serbiei, care este un aliat al Rusiei – Associated Press.

Serbia, care solicită aderarea la UE, își completează forțele armate cu arme rusești și chineze, avioane de război, tancuri și alte echipamente.

The post LIVE UPDATE. Patruzeci și șapte de zile de invazie. China a livrat în secret sisteme de apărare aeriană Serbiei, care este un aliat al Rusiei appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code