Flux-stiri

LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 223. Premierul israelian Netanyahu afirmă că bătălia de la Rafah este „critică” pentru campania din Gaza

  • „Bătălia din Rafah este critică… Este o luptă care decide multe lucruri în această campanie”, a declarat Premierul din Israel.
  • Israelul a fost supus unei presiuni internaționale din ce în ce mai mari în legătură cu invazia sa terestră de la Rafah.
  • Șeful SUA, Antonio Guterres, a declarat: „Orice atac asupra Rafah este inacceptabil”.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu afirmă că operațiunile militare din orașul Rafah, situat în sudul Fâșiei Gaza, sunt cruciale în lupta împotriva grupărilor armate palestiniene.

„Bătălia din Rafah este critică… Este o luptă care decide multe lucruri în această campanie, a declarat Premierul din Israel. „Nu este vorba doar de restul batalioanelor lor, ci este, de asemenea, ca o linie de oxigen pentru ei pentru a scăpa și a se realimenta. Finalizarea sa ne avansează o distanță uriașă spre înfrângerea inamicului”.

Israelul a fost supus unei presiuni internaționale din ce în ce mai mari în legătură cu invazia sa terestră de la Rafah, inclusiv încercările reînnoite ale Africii de Sud într-un caz de genocid împotriva sa la Curtea Mondială. Mai mult de un milion de civili se adăpostesc în zonă.

Anterior, șeful SUA, Antonio Guterres, a declarat: „Orice atac asupra Rafah este inacceptabil. Ar provoca un alt val de mizerie, când avem nevoie de un val de ajutor care să salveze vieți”.

The post LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 223. Premierul israelian Netanyahu afirmă că bătălia de la Rafah este „critică” pentru campania din Gaza appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 62 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code