Flux-stiri

LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 240. Miniștrii de extremă dreapta ai Israelului amenință că vor răsturna guvernul din cauza acordului de încetare a focului

  • Miniștrii de extremă dreaptă ai Israelului, Itamar Ben-Gvir și Bezalel Smotrich, au amenințat că vor părăsi coaliția condusă de premierul Benjamin Netanyahu dacă acesta acceptă propunerea președintelui american Joe Biden de încetare a focului în conflictul israelo-palestinian.
  • Potrivit reporterului politic al lui Axios, Barak Ravid, acești miniștri au avertizat că vor răsturna guvernul Netanyahu dacă acesta va implementa acordul pentru încetarea focului propus de SUA.
  • Itamar Ben-Gvir a afirmat că partidul său, Otzma Yehudit, nu va permite încheierea războiului fără eliminarea totală a Hamas și că dacă Netanyahu va accepta un acord care să prevadă sfârșitul războiului și renunțarea la Hamas, partidul lor va dizolva guvernul.

Miniștrii de extremă dreaptă ai Israelului Itamar Ben-Gvir și Bezalel Smotrich i-au spus premierului israelian Benjamin Netanyahu că vor părăsi coaliția sa și vor răsturna guvernul dacă acceptă propunerea lui Biden de încetare a focului, potrivit reporterului politic al lui Axios, Barak Ravid, scrie Al Jazeera.

„Nu vom permite încheierea războiului fără eliminarea completă a Hamas. Dacă prim-ministrul va implementa acordul promiscuu în condițiile publicate astăzi, care înseamnă sfârșitul războiului și renunțarea la Hamas, Otzma Yehudit va dizolva guvernul”, a spus Ben-Gvir într-o postare pe X, referindu-se la partidul său.

The post LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 240. Miniștrii de extremă dreapta ai Israelului amenință că vor răsturna guvernul din cauza acordului de încetare a focului appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 57 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code