Flux-stiri

LIVE UPDATE. Șaizeci și șapte de zile de invazie. Boris Johnson reafirmă sprijinul Marii Britanii față de Ucraina și vrea să se asigure că Putin va eșua

  • Șeful programului spațial rus a declarat că Moscova se va retrage de pe Stația Spațială Internațională.
  • Premierul britanic Boris Johnson a transmis că, în urma unei convorbiri telefonice cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a reiterat sprijinul Marii Britanii față de Ucraina și a spus că este „mai angajat ca niciodată” să întărească Ucraina și să se asigure că Vladimir Putin va eșua.

Premierul britanic Boris Johnson a transmis că, în urma unei convorbiri telefonice cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, el a reiterat sprijinul Marii Britanii față de Ucraina și a spus că este „mai angajat ca niciodată” să întărească Ucraina și să se asigure că Vladimir Putin va eșua.

Am vorbit cu președintele Zelenski mai devreme pentru a prezenta modul în care Marea Britanie va continua să ofere ajutor militar și umanitar pentru a le oferi ucrainenilor echipamentul de care au nevoie pentru a se apăra. Sunt mai angajat ca niciodată să întăresc Ucraina și să mă asigur că Putin eșuează”, a scris sâmbătă seară premierul Boris Johnson, pe Twitter.


Șeful programului spațial rus a declarat că Moscova se va retrage de pe Stația Spațială Internațională, potrivit presei de stat, o decizie pe care a pus-o pe seama sancțiunilor impuse din cauza invaziei din Ucraina, potrivit Bloomberg.

„Decizia a fost luată deja, nu suntem obligați să vorbim despre ea în mod public. Pot să spun doar atât – în conformitate cu obligațiile noastre, ne vom informa partenerii cu privire la sfârșitul activității noastre pe ISS cu un an înainte”, a declarat sâmbătă directorul general al Roscosmos, Dmitri Rogozin, într-un interviu acordat televiziunii de stat, potrivit Tass.

The post LIVE UPDATE. Șaizeci și șapte de zile de invazie. Boris Johnson reafirmă sprijinul Marii Britanii față de Ucraina și vrea să se asigure că Putin va eșua appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code