NEWSNET

Flux-stiri

Liviu Dragnea: Guvernanţii să explice unui bătrân cu 700 de lei pensie cum să supravieţuiască

Liviu Dragnea, diagnosticat cu COVID-19Liviu Dragnea, diagnosticat cu COVID-19

Liviu Dragnea le cere guvernanţilor să iasă public şi să explice unui bătrân cu 700 de lei pensie cum să supravieţuiască în lunile de iarnă: din ce să îşi ia mâncare şi medicamente, cum să îşi plătească facturile sau să îşi cumpere lemne de foc.

În numele tuturor românilor pensionari care mi-au scris în această perioadă, cer guvernanţilor să iasă public şi să explice unui bătrân cu 700 de lei pensie cum să supravieţuiască în lunile de iarnă: din ce să îşi ia mâncare şi medicamente, cum să îşi plătească facturile sau să îşi cumpere lemne de foc”, transmite Liviu Dragnea într-un comunicat al Alianţei Pentru Patrie.

Fostul lider PSD le cere politicienilor să le spună pensionarilor cum să nu moară de foame, boală sau frig.

Dacă nu sunteţi în stare să faceţi un buget de ţară, faceţi măcar bugetul unui român care e forţat să se descurce cu 700 de lei pe lună. Hai, ieşiţi public şi vorbiţi cu oamenii de rând, cu românii! Spuneţi-le un lucru simplu: cum să facă să nu moară de foame, boală sau frig iarna asta”, conchide fostul lider social-democrat.

The post Liviu Dragnea: Guvernanţii să explice unui bătrân cu 700 de lei pensie cum să supravieţuiască appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code