Flux-stiri

Louie Anderson, creatorul desenului animat „Viața cu Louie” a murit la 68 de ani

  • Comediantul Louie Anderson (68 de ani), creatorul desenului animat „Viaţa cu Louie”, bazat pe copilăria acestuia, a murit pe 21 ianuarie 2022.
  • Actorul doar ce fusese internat în spital în urma diagnosticării sale cu limfom non-Hodgkin, un tip de cancer al sistemului limfatic.
  • Louie Anderson a devenit cunoscut mai ales după ce a creat serialul de desene animate „Viața cu Louie”, realizat în perioada 1995-1998.

Comediantul și actorul Louie Anderson (68 de ani), creatorul desenului animat „Viaţa cu Louie”, bazat pe copilăria acestuia, a murit pe 21 ianuarie 2022.

Actorul doar ce fusese internat în spital în urma diagnosticării sale cu limfom non-Hodgkin, un tip de cancer al sistemului limfatic.

Anderson s-a stins din viaţă la un spital din Las Vegas, în urma unor complicaţii cauzate de cancer, potrivit publicistului său, Glenn Schwartz, transmite Fox News. Zilele trecute, Schwartz anunţa că Louie Anderson primeşte tratament pentru limfom difuz cu celule B mari (DLBCL).

Actorul a devenit cunoscut mai ales după ce a creat serialul de desene animate „Viața cu Louie”, realizat în perioada 1995-1998. Acțiunea se baza  pe copilăria lui în St. Paul, Minnesota, într-o familie cu 11 copii. Totodată, el a fost și vocea personajului său din desene și a fost  recompensat cu două premii Emmy, a scris Variety.

Născut în oraşul Saint Paul din statul american Minnesota, comediantul a fost consilier pentru copii cu tulburări de personalitate înainte de a-şi face debutul în industria de comedie, după ce a câştigat primul loc la ediţia din 1981 a Midwest Comedy Competition, precizează Deadline.com.

The post Louie Anderson, creatorul desenului animat „Viața cu Louie” a murit la 68 de ani appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code