Flux-stiri

Ludovic Orban susține că parlamentarii PNL au votat cu ochii închişi bugetul făcut de PSD

Ludovic OrbanLudovic Orban

  • Ludovic Orban spune că foștii săi colegi din PNL au întors spatele femeilor.
  • Acesta îi acuză pe colegii săi că au fost dezinteresați de investițiile în sistemele de irigații.
  • Din punctul său de vedere, parlamentarii au abandonat comunitățile.

Conform acestuia, trădarea angajamentelor de către parlamentarii PNL prin aprobarea bugetului este demonstrată prin respingerea amendamentelor Forţei Dreptei, „care au fost depuse tocmai pentru a fi consecvenţi cu promisiunile făcute în numele PNL”.

Orban spune că foştii săi colegi au întors spatele fermierilor, fiind dezinteresaţi de investiţiile în sistemele de irigaţii.

„Aceasta este principala revendicare a agricultorilor pentru că este tocmai ceea ce ar proteja fermierii de capriciile vremii, ar creşte producţia şi ar aduce mai multe produse româneşti pe mesele românilor. Au trădat promisiunile făcute mediului de afaceri şi IMM-urilor româneşti, care au nevoie de sprijin pentru capital de investiţii în contextul pandemiei, pentru a-şi dezvolta afacerile şi pentru a genera mai multe locuri de muncă bine plătite în România”, a scris acesta joi, pe Facebook.

Totodată, mai precizează că parlamentarii au abandonat comunităţile locale, care au nevoie de proiecte de investiţii în reţele de apă, canalizare şi gaze, pentru a îndeplini un standard minimal de civilizaţie.

„Din păcate, parlamentarii PNL au votat cu ochii închişi bugetul făcut de PSD, refuzând să voteze amendamentele propuse de noi (conforme cu angajamentele electorale ale PNL) şi care ar fi trecut dacă parlamentarii PNL ar fi votat favorabil”, mai spune fostul lider liberal.

The post Ludovic Orban susține că parlamentarii PNL au votat cu ochii închişi bugetul făcut de PSD appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code