Flux-stiri

Lumea subacvatică va fi descoperită cu ajutorul unei mănuși inspirată de caracatițe

  • Oamenii de știință de la Virginia Tech au dezvoltat un device, o mănușă inspirată din viața ființelor marine.
  • Designe-ul și caracteristicile OCTA-GLOVE, cum a fost denumită mănușa, au fost inspirate de o caracatită.
  • Oamenii de știință spun că OCTA-GLOVE poate fi folosită în special de scafandrii în misiunile de salvare dar și de către inginerii care lucrează la poduri sau de către arheologi.

Lumea subacvatică este încă o enigmă pentru oameni dar încet încet descoperim părți din ea. Oamenii de știință de la Virginia Tech au dezvoltat un device, o mănușă inspirată din viața ființelor marine.

Designe-ul și caracteristicile OCTA-GLOVE, cum a fost denumită mănușa, au fost inspirate de o caracatită.

Oamenii de știință spun că OCTA-GLOVE poate fi folosită în special de scafandrii în misiunile de salvare dar și de către inginerii care lucrează la poduri sau de către arheologi.

The post Lumea subacvatică va fi descoperită cu ajutorul unei mănuși inspirată de caracatițe appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code