Flux-stiri

Mai mulți primari din Europa au fost căutați de un fals Klitschko

Vitali KlitschkoVitali Klitschko

  • Primarul Vienei s-a lăudat cu o discuție cu Klitscho.
  • În realitate se pare că era vorba de un fals.
  • Mai mulți primari din Europa au fost ținta falsului.

Primarul Vienei s-a lăudat cu o discuție cu Klitscho. În realitate se pare că era vorba de un fals. Mai mulți primari din Europa au fost ținta falsului.

Îl știi pe Vitali Klitschko, primarul Kievului. Și îl știe multă lume, mai ales datorită carierei sale în ringul de box. Dar în ultima săptămână mai mulți primari din vestul Europei au fost căutați de un fals Klitschko.

Unii și-au dat seama că sunt păcăliți, alții, precum primarul Vienei, nici nu au bănuit. Vinovați ar fi hackeri ruși. Asta în contextul în care autoarea romanului Harry Potter, a fost victima unei alte farse în care un dj rus a pretins că este Zelenski.

Klitschko însuși avertizează asupra falsului.

 „Dragi prieteni, sunt Vitali Klitschko, primarul frumosului oraș Kiev. Un fals Klitscho a contactat mai mulți primari din Europa și a spus lucruri absurde. Aceasta este o întreprindere criminală. Este nevoie urgent să sea investigheze cine este în spate.”

Falsul primar purta haine de iarnă în imaginile ajunse în presă și vorbea prost engleză făcând comentarii deplasate cu privire la refugiații ucraineni.

Primarul Kievului spune că nu este chiar așa de greu să se facă diferența între fals și original.

 „Vă rog fiți atenți în viitor când setez întâlniri. Discuțiile oficiale au loc doar prin canale oficiale din Kiev. Iar pentru cei care vorbesc germana sau engleza, pot să spun: eu nu am nevoie de niciun traducător. Zi frumoasă!”

The post Mai mulți primari din Europa au fost căutați de un fals Klitschko appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code