Flux-stiri

Mamă ucisă de propriul fiu. Fratele suspectului a anunțat poliția

Accident grav pe DN6, în Caraş-Severin. Trei persoane au muritAccident grav pe DN6, în Caraş-Severin. Trei persoane au murit

  • Incidentul a avut loc sâmbătă, în comuna Petriş din judeţul Arad.
  • Potrivit poliţiştilor, un bărbat a sunat la 112 anunţând că fratele său i-ar fi aplicat mamei mai multe lovituri în zona capului cauzând-i decesul.
  • Anchetatorii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Un tânăr este acuzat că şi-a sugrumat mama. Incidentul a fost anunţat la numărul unic de urgenţă 112 chiar de fratele suspectului. Tânărul a fost arestat preventiv.

Incidentul a avut loc sâmbătă, în comuna Petriş din judeţul Arad. Potrivit poliţiştilor, un bărbat a sunat la 112 anunţând că fratele său i-ar fi aplicat mamei mai multe lovituri în zona capului cauzând-i decesul.

Din cercetările efectuate a reieşit faptul că, bărbatul de 28 de ani, din comuna Petriş, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu mama sa, pe fondul unei discuţii în contradictorii i-ar fi aplicat acesteia mai multe lovituri cu pumnii în zona capului şi ar fi strâns-o de gât.

Anchetatorii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

The post Mamă ucisă de propriul fiu. Fratele suspectului a anunțat poliția appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code