Flux-stiri

Marcel Ciolacu: PSD nu va vota un guvern minoritar PNL-UDMR care taie din veniturile românilor

Marcel Ciolacu: PSD nu va vota un guvern minoritar PNL-UDMR care taie din veniturile românilorMarcel Ciolacu: PSD nu va vota un guvern minoritar PNL-UDMR care taie din veniturile românilor

  • Marcel Ciolacu afirmă că PSD nu va vota un guvern minoritar PNL-UDMR cu un program de guvernare „care taie în continuare, fără milă, din veniturile românilor”.
  • Liderul PSD spune că în programul de guvernare prezentat de premierul desemnat Nicolae Ciucă nu există niciuna dintre cele 10 măsuri urgente pe care i le-a transmis acestuia

Marcel Ciolacu spune că în programul de guvernare prezentat de premierul desemnat Nicolae Ciucă nu există niciuna dintre cele 10 măsuri urgente pe care i le-a transmis acestuia. „Nu mai măresc deloc #salariul minim, nici măcar cu acel 8% promis de Cîţu după ce s-a văzut cu sindicatele şi patronatele. Nu mai cresc deloc #alocaţiile copiilor, nici măcar cu unica tranşă de 20% pe care Vîlceanu o anunţa acum câteva zile pentru ianuarie 2022. Nu mai majorează deloc #pensiile, nici măcar cu infimul 6% pe care-l anunţa cu mândrie Turcan. În schimb, introduc noi taxe pentru românii din Diaspora. Exact acele taxe eliminate de PSD când a fost la guvernare!
Mâine, voi propune colegilor din conducerea PSD să decidă votul nostru pentru noul cabinet gândindu-se doar la asta: viaţa românilor ar deveni şi mai grea, dacă acest guvern ar aplica asemenea decizii aberante!”, scrie liderul PSD, pe Facebook.

Nicolae Ciucă crede că Guvernul propus va întruni numărul necesar de voturi

Lista miniştrilor şi programul de guvernare au fost depuse sâmbătă la Parlament. Premierul desemnat Nicolae Ciucă crede că Guvernul propus va întruni numărul necesar de voturi. „Am depus la Camera Deputaţilor şi la Senat programul de guvernare şi lista Cabinetului. Doresc să menţionez că programul de guvernare este centrat pe ceea ce înseamnă măsurile de primă urgenţă ce trebuie luate pentru a rezolva criza pandemică. De asemenea, o altă prioritate este cea legată de creşterea preţurilor la energie, gaze naturale, la alimente, iar cea de-a treia este foarte bine articulată la PNRR, care a fost aprobat de curând”, a declarat Nicolae Ciucă.

Acesta spune că programul de guvernare nu este nou, ci asigură continuitatea programului existent.

The post Marcel Ciolacu: PSD nu va vota un guvern minoritar PNL-UDMR care taie din veniturile românilor appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code