Flux-stiri

Marcel Ciolacu vede aceeași coaliție la guvernare și după alegerile din 2024

  • Președintele PSD a spus că după alegerile generale din 2024 vede aceeași coaliție PNL – PSD – UDMR la conducerea României.
  • Acesta a mai spus că după alegerile din 2024 se va creiona, cel mai probabil, un sistem precum cel german.
  • Ultimul sondaj CURS arată că dacă duminică ar fi alegeri, 35% ar vota PSD, 23% ar vota PNL, iar UDMR ar fi votat de 5% dintre alegători.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus că, după alegerile generale din 2024, vede aceeași coaliție PNL – PSD – UDMR la conducerea României.

Marcel Ciolacu a spus, duminică seara, că după alegerile din 2024 se va creiona, cel mai probabil, un sistem precum cel german.

„Sistemul german, fiecare candidează și pe urmă pun în același coș. Vedeți că se creionează o altfel de majoritate? Pentru că eu nu văd, practic”, a spus Ciolacu.

Ultimul sondaj CURS arată că dacă duminică ar fi alegeri, 35% ar vota PSD, 23% ar vota PNL, iar UDMR ar fi votat de 5% dintre alegători. Același sondaj arată că doar 19% dintre români cred că alianța USR – PNL a fost utilă, în vreme ce alianța PNL cu PSD este văzută cu ochi buni de un procent dublu din populația chestionată – 38%.

The post Marcel Ciolacu vede aceeași coaliție la guvernare și după alegerile din 2024 appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code