Flux-stiri

„Marius Tucă Show”. E.S. David Saranga și Adrian Marinescu, de la 19:00, la Aleph News

Marius Tucă Show începe diseară la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitații de astăzi sunt: E.S. David Saranga, ambasadorul Israelului în România și medicul Adrian Marinescu.

Este un excelent vorbitor de limba română. Adoră Bucovina, Maramureșul, Delta Dunării și îi plac la nebunie papanașii. E.S. David Saranga vorbește diseară la Marius Tucă despre strategia Israelui de a ieși din pandemie, dar și despre povestea ambasadorului și a omului David Saranga, îndrăgostit iremediabil de România.

Adrian Marinescu face o radiografie medicală a anului 2021, dar punctează și ce ne așteaptă la început de 2022. Valul Omicron va începe în România în luna ianuarie?  Rămâne vaccinarea antidotul pentru cel de-al cincilea val sau este nevoie de o schimbare de strategie? 

La Aleph News și pe alephnews.ro: ,,Patria unui suflet frumos e lumea întreagă.” (Democrit, filosof grec)

The post „Marius Tucă Show”. E.S. David Saranga și Adrian Marinescu, de la 19:00, la Aleph News appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code