Flux-stiri

Măsura dură luată de autorităţile chineze în Wuhan, locul în care a izbucnit pandemia

Un raport al Departamentului de Stat al SUA dă în vileag secretele laboratorului din WuhanUn raport al Departamentului de Stat al SUA dă în vileag secretele laboratorului din Wuhan

China a suspendat maratonul de la Wuhan din cauza numărului crescut de infectări. Măsura a fost luat cu 100 de zile înainte de Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing, China.

Maratonul din Wuhan (China), care trebuia să aibă loc duminică, a fost amânat din cauza creşterii numărului de cazurilor care afectează ţara cu 100 de zile înainte de începerea Jocurilor de iarnă de la Beijing.

Potrivit presei locale, China a raportat peste 20 de noi cazuri interne de Covid. La cursa de la Wuhan ar fi trebuit să ia startul 26.000 de alergători.

Wuhan este oraşul în care coronavirusul a fost detectat pentru prima dată, la sfârşitul anului 2019.

China a raportat 26 de noi cazuri interne de Covid, un focar care periclitează politica de „toleranţă zero” a ţării.

The post Măsura dură luată de autorităţile chineze în Wuhan, locul în care a izbucnit pandemia appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code