Flux-stiri

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Canadei și și-a consolidat prima poziție în clasamentul piloților

Max VerstappenMax Verstappen

  • Pilotul Red Bull se distanțează la 46 de puncte în clasament.
  • Sainz se apropie de locul doi, Hamilton completează podiumul.
  • Max Verstappen a promis de mult timp că, dacă i se oferă instrumentele necesare, este mai mult decât capabil să obțină un campionat mondial.

Max Verstappen a câștigat marele premiu al Canadei. Pilotul Red Bull a avut emoții pe finalul cursei, când Carlos Sainz a fost la o roată de a-l depăși. Max a câștigat a șasea cursă a sezonului și și-a consolidat prima poziție în clasamentul piloților.

Pentru prima oară, pornește primul la Montreal și pentru prima oară termină primul cursa și va ști cum este să câștige Marele Premiu al Canadei. Max Verstappen termină pe primul loc. S-a fluturat steagul.

Pe locul al treilea a terminat recordmanul de titluri din formula 1, Lewis Hamilton. Este pentru prima oară în acest sezon când pilotul Mercedes își depășește coechipierul, pe George Russell. Campionul mondial în titlu, Max Verstappen, s-a bucurat reținut după cursă.

„A fost foarte greu, cred că per total, aș fi avut nevoie de mai multă viteză, în comparație cu ai mei competitori. Cred că dacă lucrurile ar fi rămas la fel după ultima mea oprire, finalul ar fi fost oricum disputat între mine și el. Însă normal, nu am fost mulțumit de safety car-ul care a fost introdus pe final, pentru că el a venit chiar în spatele meu cu pneuri noi. Așa că am dat tot ce am avut în acele ultime 15 tururi, în care evident, te simți foarte bine cu roțile dezumflate”, a spus Max Vestappen.

Verstappen a fost cel care a arătat pe teren cât de greu va fi să-l prindă în acest sezon. După un tur remarcabil în condiții de ploaie pentru a obține pole position-ul, a urmat o altă clasă de maestru a controlului pe alocuri sub o presiune acerbă.

Aceasta este a șasea sa victorie din nouă curse în acest sezon, iar după aceea a avut comportamentul relaxat al unui om care se află exact acolo unde își dorește să fie.

The post Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Canadei și și-a consolidat prima poziție în clasamentul piloților appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code