Flux-stiri

McDonald’s va închide temporar toate restaurantele sale din Rusia

  • McDonald’s a anunțat că va închide temporar toate restaurantele și va întrerupe toate operațiunile din Rusia, la aproape două săptămâni după ce forțele rusești au invadat Ucraina.
  • Lanțul de fast-food este extrem de popular în Rusia, cu aproximativ 850 de restaurante și 62.000 de angajați.

McDonald’s a anunțat că va închide temporar toate restaurantele și va întrerupe toate operațiunile din Rusia, anunță CNN.

Într-o declarație, directorul general Chris Kempczinski afirmă că acest conflict „a provocat suferințe de nedescris unor oameni nevinovați” și că „ne alăturăm lumii în a condamna agresiunea și violența și a ne ruga pentru pace„.

McDonald’s s-a confruntat cu critici din ce în ce mai mari pentru că nu a urmat multe alte mărci de alimente și băuturi, retrăgându-se din țară după invazia din Ucraina.

Lanțul de fast-food este extrem de popular în Rusia, cu aproximativ 850 de restaurante și 62.000 de angajați.

McDonald’s a deschis prima unitate din Uniunea Sovietică acum 32 de ani, în ianuarie 1990, la Moscova, cu câteva luni înainte de prăbușirea statului.

The post McDonald’s va închide temporar toate restaurantele sale din Rusia appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code