Flux-stiri

Mesajul lui Zelenski: „Nu punem armele jos, luptăm pentru țara noastră”

  • Președintele ucrainean a postat un nou mesaj pe pagina sa de Twitter.
  • Acesta spune că există multe surse de dezinformare și că Ucraina va lupta în continuare, nu va depune armele.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Twitter, președintele Zelenski a anunțat că există mai multe surse de dezinformare și că ceea ce se scrie, că vor depune armele, nu este adevărat. Acesta a ținut să precizeze că ucrainenii vor lupta deoarece este pământul lor și vor continua să îl apere.

„Bună dimineața, ucraineni

Sunt multe informații false în online cum că am ordonat să punem armele jos și să evacuăm. Nu credeți. Eu sunt aici. Nu punem armele jos, luptăm pentru țara noastră. Arma noastră este adevărul. Adevărul este că e pământul nostru, sunt copiii noștri și vom continua să le apărăm. Asta am vrut să spun. Slavă Ucrainei”, a transmis Zelenski.

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat, în cursul nopţii, că este pregătit să lanseze negocieri cu Rusia pentru instituirea imediată a unui acord de încetare a confruntărilor militare. Volodimir Zelenski a făcut acest apel, în condiţiile în care trupele ruse sunt implicate în schimburi de focuri cu armata ucraineană în capitala ţării, Kiev.

The post Mesajul lui Zelenski: „Nu punem armele jos, luptăm pentru țara noastră” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code