Flux-stiri

Michaela Jaé Rodriguez este prima actriță transsexuală care câștigă un Glob de Aur

Michaela Jae RodriguezMichaela Jae Rodriguez

  • Actrița a devenit prima femeie transsexuală care a primit un astfel de premiu.
  • Mesajul său a fost postat pe Instagram, susținând că mințile se schimbă cu iubire.
  • Anul acesta, premiile Globurile de Aur nu au fost organizate și nicio celebritate nu a fost prezentă.

Michaela Jaé Rodriguez, fotografiată la ELLE Women in Hollywood Celebration în octombrie, a câștigat primul ei Glob de Aur – și a devenit prima femeie transsexuală care a câștigat un astfel de premiu pentru actorie. Pentru interpretarea sa sfâșietoare din serialul de referință „Pose”, Michaela Jaé Rodriguez a câștigat primul ei Glob de Aur – și a intrat în istorie.

Rodriguez a primit Globul de Aur pentru cea mai bună interpretare a unei actrițe într-un serial-dramă de televiziune, pentru rolul său de figură maternă Blanca din cel de-al treilea și ultimul sezon al serialului FX.

„Aceasta este ușa care se va deschide pentru multe alte persoane tinere și talentate”, a scris ea pe Instagram. „Ei vor vedea că este mai mult decât posibil. Ei vor vedea că o tânără fată de culoare latină din Newark New Jersey, care a avut un vis pentru a schimba mințile altora CU IUBIRE. IUBIREA CÂȘTIGĂ. Pentru tinerii mei copii LGBTQAI WE ARE HERE, ușa este acum deschisă. Acum ajungeți la stele!!!!!”, a continuat ea.

Globurile de Aur din acest an au fost o afacere în surdină – NBC a refuzat să transmită premiile după ce rapoartele Los Angeles Times au dezvăluit o lipsă de diversitate în cadrul secretei Asociații a presei străine de la Hollywood, care organizează premiile, și au ridicat întrebări etice legate de beneficiile financiare. Rodriguez nu a fost prezentă la premii – nicio celebritate nu a fost prezentă.

Nu au existat membri ai publicului sau evenimente pe covorul roșu, deși ceremonia a fost găzduită în continuare la Beverly Hilton Hotel. Nici studiourile nu au trimis oficial titluri pentru a fi luate în considerare, atunci când membrii HFPA selectau nominalizările. În schimb, HFPA a anunțat victoria lui Michaela Rodriguez pe Instagram și Twitter.

Când a debutat în vara anului 2018, „Pose” a avut cea mai mare distribuție de persoane transsexuale din serialele obișnuite din orice program de televiziune scris. Avându-i în rolurile principale și pe Indya Moore în rolul romanticului fără speranță Angel, Dominique Jackson în rolul încăpățânatei Elektra Abundance și Angelica Ross în rolul tragicei Candy.

The post Michaela Jaé Rodriguez este prima actriță transsexuală care câștigă un Glob de Aur appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code