Flux-stiri

Ministrul Muncii, Marius Budăi, anunţă o premieră la Bursa locurilor de muncă

  • Potrivit datelor oferite de ANOFM, peste 31.000 de locuri de muncă vor fi oferite la Bursa Generală a Locurilor de Muncă.
  • ,,Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Persoanelor cu Dizabilităţi au organizat standuri la care prezintă proiectul prin care se oferă 5.000 de euro, pentru achiziţionarea de tehnologii asistive, persoanelor cu dizabilităţi care vor să se angajeze
  • Ministrul Muncii precizează că a participat la Bursa Locurilor de Muncă de la Botoşani.

Marius Budăi, anunţă o premieră la Bursa locurilor de muncă: Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Persoanelor cu Dizabilităţi au organizat standuri la care prezintă proiectul pentru achiziţionarea de tehnologii asistive, persoanelor cu dizabilităţi care vor să se angajeze.

Astăzi, vineri, se desfăşoară Bursa Locurilor de Muncă la nivel naţional. Ca o premieră, reprezentanţi ai Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Persoanelor cu Dizabilităţi au organizat standuri la care prezintă proiectul pe fonduri europene prin care se oferă vouchere de 5.000 de euro, pentru achiziţionarea de tehnologii asistive, persoanelor cu dizabilităţi care vor să se angajeze”, scrie pe Facebook Marius Budăi.

Ministrul Muncii precizează că a participat la Bursa Locurilor de Muncă de la Botoşani.

„M-a impresionat efortul DGASPC, care însoţeşte şi consiliază copiii din centrele de plasament care se apropie de vârsta majoratului, pentru a-i ajuta în căutarea unui loc de muncă. Doresc mult succes angajatorilor dar şi celor care sunt în căutarea unui loc de muncă! Felicit ANOFM pentru organizare”, conchide Budăi.

Potrivit datelor oferite de ANOFM, peste 31.000 de locuri de muncă vor fi oferite la Bursa Generală a Locurilor de Muncă.

Evenimentul se desfăşoară în 77 de locaţii din toată ţara. Au fost contactaţi 18.512 agenţi economici.

Până la data de 18 mai 2022, şi-au anunţat participarea 1.841 agenţi economici, fiind oferite 31.230 locuri de muncă.

Din totalul celor 31.230 locuri de muncă oferite de către angajatori, 1.615 sunt adresate persoanelor cu studii superioare (de lungă şi scurtă durată), iar 15 vizează persoanele marginalizate social.

Judeţele cu cele mai multe locuri de muncă disponibile la Bursa Generală a Locurilor de Muncă sunt: Bucureşti- 4.425, Cluj – 2.352, Braşov – 1.602, Bihor – 1.368, Iaşi – 1.110.

The post Ministrul Muncii, Marius Budăi, anunţă o premieră la Bursa locurilor de muncă appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code