Flux-stiri

Modificarea Codului Fiscal: Taxarea pensiilor speciale şi majorarea TVA la produsele cu zahăr- surse

  • Liderii coaliţiei de guvernare discută o creştere, probabil cu 60 de bani, pentru acciza la tutun şi tutun încălzit.
  • Totodată, la propunerea liberalilor, se discută o creştere a TVA la produsele care conţin zahăr, de la 9% în prezent la 19%.
  • Şedinţa coaliţiei de guvernare are loc miercuri, de la ora 14.00.

Liderii coaliţiei discută miercuri noi modificări ale Codului Fiscal, precum taxarea pensiilor speciale şi o majorare de acciză la tutun şi a TVA la produsele ce conţin zahăr, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice.

Liderii coaliţiei de guvernare discută o creştere, probabil cu 60 de bani, pentru acciza la tutun şi tutun încălzit.

Totodată, la propunerea liberalilor, se discută o creştere a TVA la produsele care conţin zahăr, de la 9% în prezent la 19%.

Social-democraţii propun taxarea pensiilor speciale şi acordarea de deduceri pentru familiile cu venituri mici şi medii.

Taxa de solidaritate ar fi oportună, spunea marţi liderul PSD, Marcel Ciolacu: „Ea există în Germania, am crezut că domnul preşedinte e mai apropiat de sistemul german şi ar accepta mai uşor”.

Klaus Iohannis s-a pronunţat împotriva introducerii taxei de solidaritate în Codul Fiscal.

Şedinţa coaliţiei de guvernare are loc miercuri, de la ora 14.00.

The post Modificarea Codului Fiscal: Taxarea pensiilor speciale şi majorarea TVA la produsele cu zahăr- surse appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code