Flux-stiri

PSD cere ca şi parlamentarii confirmaţi cu COVID-19 să poată vota moţiunea de cenzură

plenul parlamentuluiplenul parlamentului

Preşedinţii celor două camere ale Parlamentului trebuie să identifice soluţii pentru ca toţi parlamentarii să poată să-şi exprime votul la moţiunea de cenzură, inclusiv cei confirmaţi cu COVID-19, cere prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu.

„Cei 157 de parlamentari ai PSD vor vota la vedere. Îi invităm şi pe cei de la AUR şi USR să-şi asume acest vot de blam la adresa lui Cîţu şi acoliţilor lui. Solicităm preşedinţilor celor două camere, Anca Dragu şi Ludovic Orban – mă gândesc că până mâine mai e preşedinte, să identifice soluţii pentru ca toţi parlamentarii, indiferent de formaţiunea politică, să poată să-şi exprime votul. Suntem în plin val patru, cu peste 10.000 de cazuri zilnic şi în cazul în care apar suspiciuni trebuie să existe o variantă legală ca orice vot să fie exprimat”, spune prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu.

El precizează că PSD are deja un parlamentar confirmat cu COVID-19.

Grindeanu spune că, la votul de marţi, „singurul element de incertitudine este USR”.

„USR a refuzat să asiste la citirea moţiunii de cenzură şi este dispus să revină la guvernare daă PNL renunţă la Cîţu. Ei nu vor să dea jos Guvernul Cîţu pentru că a guvernat prost, ci pentru că s-au certat cu Cîţu, adică pentru orgoliile lor politice”, conchide Sorin Grindeanu.

PSD a depus moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîţu intitulată „Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor. Jos Guvernul Cîţu”, care va fi dezbtută şi votată în şedinţa de marţi a plenului reunit.

The post PSD cere ca şi parlamentarii confirmaţi cu COVID-19 să poată vota moţiunea de cenzură appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code