Flux-stiri

Motanul Stepan, simbolul Ucrainei, premiat printre cei mai populari influenceri din lume

motanul Stepanmotanul Stepan

  • Stepan este simbolul Ucrainei și a fost premiat printre cei mai populari influenceri din lume.
  • Fanii motanului au urmărit cu îngrijorare călătoria sa sub bombe pentru a părăsi Harkovul.
  • Printre admiratorii pisicii se numără şi Britney Spears.

Pisica Stepan, simbolul Ucrainei şi starul Instagram cu 1,3 milioane de urmăritori, a fost premiată la Cannes printre cei mai populari influenceri din lume.

Motanul Stepan, starul Instagram cu 1,3 milioane de urmăritori şi un simbol al Ucrainei, a ajuns la Festivalul de Film de la Cannes, unde, „în stil mare”, a primit prestigiosul WIBA 2022 (World Influencers and Bloggers Award), premiul care se acordă celor mai populari influenceri din lume, conform Rai News.

La ceremonia de premiere, Stepan „a purtat” un papion albastru şi galben şi a fost însoţit de TikTok-ul Khaby Lame, care a cerut în mod repetat pe reţelele de socializare să fie oprită invazia din Ucraina. Stepan şi stăpânii săi au documentat prin intermediul reţelelor de socializare fuga lor din Harkov în Franţa.

Călătoria lor, la fel ca cea a milioane de familii ucrainene, a început la sfârşitul lunii februarie, când au fost treziţi de explozii care le-au zguduit ferestrele şi au privit cu groază cum casele vecine ardeau până la temelii sub ochii lor. Casa lor a rămas neatinsă o săptămână întreagă, până când un glonţ a zburat pe balconul vecinului lor, lovindu-le clădirea.

Fanii motanului Stepan au urmărit cu îngrijorare călătoria sa sub bombe pentru a părăsi Harkovul şi, în cele din urmă, s-au bucurat împreună cu el când au auzit că a trecut în siguranţă graniţa poloneză.

După ce au fugit în Franţa, au iniţiat o strângere de fonduri pentru a dona bani organizaţiilor de caritate pentru animale din Ucraina. Printre admiratorii pisicii se numără şi Britney Spears, care a postat anul trecut o fotografie cu Stepan pe profilul personal şi a primit peste 1,3 milioane de like-uri.

The post Motanul Stepan, simbolul Ucrainei, premiat printre cei mai populari influenceri din lume appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code