Flux-stiri

Niciun IT-ist nu vrea să se angajeze la Primăria din Cluj-Napoca, pe un salariu de „doar” 10.000 de lei

ITIT

  • Primăria Cluj-Napoca oferă 10.000 de lei pe post de IT-ist.
  • Emil Boc spune că niciun IT-ist nu vrea să lucreze pe 10.000 de lei.
  • Salariile IT-iștilor din Cluj sunt mai mari decât cele din București.

Care mai dorește, care mai poftește? – 10.000 de lei sau 2.000 de euro – atât oferă salariu Primăria Cluj-Napoca pentru postul de IT-ist.

Reacții? ZERO. Niciun IT-ist nu vrea să vină să lucreze la primărie pe banii ăștia. Emil Boc recunoaște. Știe că salariul e prea mic în raport cu ofertele din privat, dar nu poate mări salariul.

„Suntem orașul cu cea mai mare concentrare de IT-iști pe metru pătrat din Europa. IT-ul este industria care dă slujbele viitorului și de aici vin locurile de muncă bine plătite. Inovarea și IT-ul reprezintă o forță puternică” – a anunțat primarul Boc.

Totul a pornit în 2017 – când, spune Boc, nu a vrut să construiască mall-uri la fiecare colț de cartier, ci a sprijinit dezvoltarea clădirilor de birouri.

Pentru al cincilea an la rând salariile IT-iștilor din Cluj sunt peste cele din Capitală – în medie, în Cluj, un salariat câștigă peste 7.700 de lei net, în timp ce în București salariul mediu este de peste 7.000 de lei net.

The post Niciun IT-ist nu vrea să se angajeze la Primăria din Cluj-Napoca, pe un salariu de „doar” 10.000 de lei appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code