Flux-stiri

Nicușor Dan vrea „dezvoltare coerentă” în București/ Arhitect: Se neglijează partea operațională

  • „Dezvoltare coerentă”. Asta vrea Nicușor Dan să implementeze în Capitală.
  • Într-o postare pe pagina sa de Facebook, edilul Capitalei a semnalat diferențe considerabile de dezvoltare între sectoarele Bucureștiului.
  • Gheorghe Pătrașcu: Se neglijează partea operațională

„Dezvoltare coerentă”. Asta vrea Nicușor Dan să implementeze în Capitală. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, edilul Capitalei a semnalat diferențe considerabile de dezvoltare între sectoarele Bucureștiului, notând că nordul acoperă, în prezent, 43% din stocul de birouri, iar sud-ul doar 1,3%. Noul PUG va urmări această „dezvoltare coerentă” a oraşului, în relaţie cu infrastructura de transport, pentru a reduce semnificativ presiunea exercitată pe trafic.

Gheorghe Pătrașcu, arhitect și fostul arhitect șef al Capitalei, spune că ceea ce se neglijează în România, și cu precădere la București, este partea operațională, de aplicare a planului.

Citește și:

The post Nicușor Dan vrea „dezvoltare coerentă” în București/ Arhitect: Se neglijează partea operațională appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 57 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code