Flux-stiri

Noi restricţii sunt impuse în Grecia din cauza răspândirii variantei Omicron

  • Sunt impuse noi măsuri în luna ianuarie.
  • Un nou record de cazuri a fost înregistrat luni: 9.284.
  • Vizitatorii din centrele pentru bătrâni trebuie să aibă un test PCR negativ.

Autorităţile din Grecia au anunţat noi restricţii pentru perioada 3-16 ianuarie. Decizia a fost luată după ce luni în ţară s-a înregistrat un nou record de cazuri de Covid: 9.284 şi 66 de decese.

Din cauza numărului mare de cazuri de infectare, oamenii sunt obligaţi să poarte mască de protecţie la supermarket, în mijloacele de transport în comun şi în restaurante, conform Reuters. În plus, barurile şi restaurantele se închid la miezul nopţii.

Apoi, în ceea ce priveşte participarea la evenimentele sportive, a fost impusă o limită de spectatori. Restricţii sunt şi în centrele de îngrijire pentru bătrâni. Vizitatorii trebuie să aibă un test PCR negativ făcut în ultimele 48 de ore.

Restricţiile fuseseră deja înăsprite în Grecia săptămâna trecută, când au fost interzise evenimentele culturale de Crăciun şi Anul Nou.

The post Noi restricţii sunt impuse în Grecia din cauza răspândirii variantei Omicron appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code