Flux-stiri

Papa Francisc își exprimă solidaritatea pentru victimele din Israel. Care a fost mesajul pe care l-a transmis

  • Papa Francisc a cerut ca atacurile din Israel să fie oprite printr-un discurs public.
  • Papa Francisc și-a exprimat compasiunea pentru victime, dar și pentru familiile lor.
  • Papa Francisc a spus că fiecare război este unul pierdut.

Papa Francisc a cerut încetarea atacurilor şi violenţelor din Israel, afirmând că terorismul şi războiul nu vor rezolva nicio problemă, ci doar vor aduce mai multă suferinţă şi moartea oamenilor nevinovaţi, scrie Associated Press.

Papa Francisc a spus că: „Mă rog pentru ei și pentru toți cei care trăiesc ore de teroare, vă rog să opriți atacurile și armele și să înțelegem că terorismul și războiul nu duc la nicio soluție, ci doar la moartea și suferința multor oameni nevinovați. Războiul este o înfrângere. Fiecare război este o înfrângere. Haideți să ne rugăm pentru pace în Israel și în Palestina.”

Papa Francisc: Îmi exprim compasiunea față de familiile victimelor

Papa Francisc și-a exprimat compasiunea pentru familiile victimelor din Israel printr-o rugăciune deoarce civilii au fost cei care au plătit prețul atacului surpriză.

„Frați și surori, urmăresc cu îngrijorare și durere ceea ce se întâmplă în Israel, unde violența a explodat și a provocât sute de morți și răniți. Îmi exprim compasiunea față de familiile victimelor”, a adăugat Papa Francisc.

Citește și:

The post Papa Francisc își exprimă solidaritatea pentru victimele din Israel. Care a fost mesajul pe care l-a transmis appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 56 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code