Flux-stiri

Joe Biden a ajuns în Polonia. A lăudat militarii americani pentru implicare

  • Prima oprire a președintelui Americii a fost la membrii Diviziei 82 aeropurtate a armatei americane.
  • „Sunteți cea mai bună forță de luptă din lume și asta nu e o hiperbolă”, le-a spus președintele Americii soldaților.
  • Joseph Biden a lăudat curajul civililor ucraineni care opun rezistenţă trupelor ruse, afirmând că, în prezent, este vorba de o luptă între „democraţie şi oligarhi”.

Joe Biden a ajuns în Polonia, la o bază militară americană. Acesta a stat de vorbă cu militarii americani despre războiul dintre Ucraina și Rusia. Prima oprire a președintelui Americii a fost la membrii Diviziei 82 aeropurtate a armatei americane. Joe Biden a aterizat pe aeroportul din Rzeszow, conform AP, relatează Mediafax.

„Sunteți cea mai bună forță de luptă din lume și asta nu e o hiperbolă”, le-a spus președintele Americii soldaților din Polonia. Mai mult decât atât, luna aceasta, Congresul american a aprobat un nou ajutor umanitar pentru refugiați.

Joe Biden a stat la masă cu soldații americani și a mâncat pizza împreună cu aceștia. Președintele Americii s-a văzut și cu președintele Poloniei.

Joe Biden a avut cuvinte de laudă și la adresa armatei ucrainene

„Cetăţenii ucraineni au verticalitate. Sunt foarte curajoşi, femei, tineri stau în mijloc, în faţa unui tanc, şi spun că nu se dau la o parte, îşi apără teritoriul, sunt incredibili”, a declarat Joseph Biden, citat de CNN.

„În prezent, se dă o luptă între democraţie şi oligarhi. Vă implicaţi în ceva mai mult decât atenuarea sau nu a situţiei ucrainenilor. Suntem într-o nouă etapă, generaţia voastră este într-un moment de inflexiune”, a spus Joseph Biden, adresându-li-se militarilor americani din Divizia 82 Aeropurtată staţionaţi în baza din Rzeszów, în sud-estul Poloniei, la circa 125 de kilometri de frontiera Ucrainei.

Joseph Biden le-a mulţumit militarilor americani pentru activitate, afirmând că reprezintă „cea mai bună forţă combatantă din istoria lumii”.

The post Joe Biden a ajuns în Polonia. A lăudat militarii americani pentru implicare appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code