Flux-stiri

Nolan promite un nou film exploziv. Lansarea va avea loc în iulie 2023

  • Biografia tatălui” bombei atomice stă la baza producției Oppenheimer”.
  • Viitorul film semnat de Christopher Nolan îl are în rolul principal pe Cillian Murphy.
  • Din distribuție mai fac parte Emily Blunt, Matt Damon și Robert Downey Jr.

Biografia tatălui” bombei atomice stă la baza producției Oppenheimer”. Viitorul film semnat de Christopher Nolan îl are în rolul principal pe Cillian Murphy. Din distribuție mai fac parte Emily Blunt, Matt Damon și Robert Downey Jr.

Ai văzut filmele lui Christopher Nolan și știi că sunt spectaculoase. Luna iulie se încheie cu primul trailer al filmului pe care Nolan îl lansează în iulie 2023.

Lumea se schimbă, se reformează. Acesta e momentul tău! Cum poate acest om care știe atâtea să fie așa de orb? Forța prin care soarele își constituie puterea pusă în libertate.

Producția urmărește contribuția fizicianului Robert Oppenheimer la Proiectul Manhattan, care a dus la crearea primei bombe atomice.

Le-ai dat puterea să se auto-distrugă. Mă întâlnesc cu cel mai important om care a trăit vreodată. Omul care a mișcat Pământul.

The post Nolan promite un nou film exploziv. Lansarea va avea loc în iulie 2023 appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 23 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code