Flux-stiri

O jurnalistă americană a primit ordin să se schimbe după ce i s-a spus că fusta este prea scurtă pentru a asista la o execuție

  • O jurnalistă din SUA nu a fost lăsată să asiste la o execuție.
  • Jurnalista purta o fustă prea scurtă, interzisă de regulamentul închisorii.
  • Jurnalista s-a îmbrăcat cu pantaloni ca să poată intra în închisoare.

Tragi-comedie la un penitenciar din Alabama, Statele Unite. Gardienii nu au lăsat-o pe jurnalistă unui televiziuni locale să asiste la execuția unui condamnat la moarte, pe motiv că purta o fustă prea scurtă.

Abia după ce un fotograf i-a împrumutat niște cizme pescărești care îi veneau până la brâu, sub fustă, femeia a fost lăsată să își facă meseria. Meserie pe care doctorul penitenciarului nu prea a nimerit-o. Trei ore a durat până i-a găsit o venă condamnatului la moarte și i-a făcut injecția letală.

Jurnalista a vizitat închisoarea pe 28 iulie pentru a documenta un material despre execuția unui bărnat condamnat la moarte pentru uciderea fostei sale prietene, în 1994.Într-o declarație distribuită pe Twitter, jurnalista a spus că a purtat aceeași fustă și la alte evenimente de acest gen și la cele profesionale ,,fără incidente„, adăugând: ,,Cred că este mai mult decât potrivită„.

The post O jurnalistă americană a primit ordin să se schimbe după ce i s-a spus că fusta este prea scurtă pentru a asista la o execuție appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code