Flux-stiri

Novavax ar trebui să livreze dozele de vaccin COVID-19 în UE în prima parte a anului 2022

NovavaxNovavax

  • Nuvaxovid ar fi cel de-al cincilea vaccin împotriva COVID-19.
  • În luna august, Comisia Europeană și Novavax au semnat un contract pentru livrarea a până 200 de milioane de doze.
  • Jumătate din această cantitate ar fi opțională.

Novavax ar trebui să înceapă să livreze vaccinurile sale COVID-19 în Uniunea Europeană în primul trimestru al anului 2022, a declarat o sursă din UE, în timp ce experții pentru autoritatea de reglementare a medicamentelor din regiune s-au întâlnit luni pentru a decide dacă vor aproba vaccinul.

Comisia UE nu a făcut niciun comentariu imediat, iar compania americană de biotehnologie nu a fost disponibilă pentru comentarii. Sursa UE a refuzat să fie identificat deoarece nu a fost autorizată să vorbească cu presa. În cazul în care va fi aprobat, vaccinul în două doze, denumit Nuvaxovid, ar fi a cincea injecție împotriva coronavirusului introdusă pe piața UE și sosește în momentul în care se răspândește varianta Omicron a coronavirusului.

La începutul anului, Novavax informase Uniunea Europeană că intenționează să înceapă să facă primele livrări mici de vaccin pentru blocul comunitar spre sfârșitul acestui an, urmând ca cea mai mare parte a livrărilor să aibă loc în 2022, a declarat un oficial UE pentru Reuters în luna mai.

The post Novavax ar trebui să livreze dozele de vaccin COVID-19 în UE în prima parte a anului 2022 appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code