Flux-stiri

Nutriția și sportul merg mână în mână. Cum poți avea un abdomen plat

  • Nutriția contează 80%, iar sportul 20% pentru un corp de invidiat.
  • „Un abdomen cu 6 pătrățele înseamnă disciplină“ spune Cornel Moca, antrenor de fitness.
  • Experții confirmă faptul că nutriția și sportul merg mână în mână.

În fiecare luni zici că te apuci de sală, de dietă sau că vei avea un abdomen plat, dar nu știi cum să începi.

Cornel Moca este antrenor de fitness și spune că „dacă vrem 6 pătrățele atunci e mai complicat, pentru că pătrățelele înseamnă practic disciplină 100%. Și anume, alimentație la ore fixe, calorii calculate și antrenamente bine, bine, și precise făcute exact ca la carte”.

Pentru un corp frumos, trebuit să faci mult sport și să fii atent la alimentație. Totuși, dieta ar trebui gândită în funcție de nevoile individuale.

Corina Zugravu, medic nutriționist: „La dietă recomand ca măcar întotdeauna la început când mergem pe o anumită cale să încercăm să avem sfatul unui specialist.

Dan Iancu este vicecampion european la BodyBuilding Men’s Physique, în cadrul evenimentului de fitness World Championship. El îți spune ce face pentru a avea un abdomen plat și un corp de invidiat.

Dan Iancu: „Pentru mine a fost foarte bine faptul că am reușit să-mi corelez antrenamentele la sală. Cu o nutriție corectă, am eliminat tot ceea ce înseamnă zahăr și prăjeli și, de asemenea, să avem să avem cele 8 ore de somn pe cât posibil.

Andreea este jurnalistă și nu are mult timp la dispoziție. Spune că nu are timp să facă sport și recunoaște că mănâncă haotic. Totuși, are un corp atletic.

Andreea Neblea: „Aș minți dacă aș spune că am grijă să consum doar alimente sănătoase. Totuși, am grijă să nu fac excese. Îmi fac toate poftele ca să zic așa, dar reușesc să-mi mențin abdomenul plat, mai fac exerciții acasă, dar nu am grijă la nutriție.”

The post Nutriția și sportul merg mână în mână. Cum poți avea un abdomen plat appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code