Flux-stiri

O asistentă a fost concediată după ce a schimbat testamentul unei paciente aflate pe moarte

  • O asistentă a fost concediată după ce a schimbat testamentul unui pacient aflat pe moarte.
  • „Ni s-a răpit șansa de a petrece ultimele zile cu ea”, a declarat o prietenă a decedatei.

Susan Salem a fost concediată și i s-a interzis dreptul de a mai profesa după ce începând cu 2019 a interzis familiei să mai viziteze pacienta pe care o avea în îngrijire, informează Wales Online.

Asistenta a convins femeia, bolnavă de cancer în stadiu terminal, să-și modifice testamentul în așa fel încât o rudă de a sa să poată locui contra unei chirii modice și să moștenească proprietatea pe care aceasta o deținea.

Susan Salem a fost acuzată că a izolat pacienta și a contribuit la „izolarea emoțională” a femeii la sfârșitul vieții.

O asistentă a fost concediată după ce a schimbat testamentul unui pacient aflat pe moarte. „Ni s-a răpit șansa de a petrece ultimele zile cu ea”, a declarat o prietenă a decedatei.

The post O asistentă a fost concediată după ce a schimbat testamentul unei paciente aflate pe moarte appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code