Flux-stiri

O explozie s-a produs într-un bloc din Constanța. 2 persoane au suferit arsuri

  • O explozie, urmată de un incendiu, au avut loc în timpul nopţii într-un bloc din Constanţa, anunţă ISU Constanţa.
  • În urma incendiului, au fost transportate la spitalul judeţean Constanţa două victime care prezentau arsuri.

Incendiul a avut loc la un bloc de locuinţe P+3. ISU a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autoscări, o unitate de descarcerare şi mai multe ambulanţe.

În urma incendiului, au ars aproximativ 25 mp dintr-o garsonieră situată la etajul 2, iar, din cauza exploziei, au fost afectate alte 25 de locuinţe.

Au fost evacuate 20 de de persoane de către echipajele de intervenţie, iar 71 de persoane s-au autoevacuat. Incendiul a fost lichidat în mai puţin de o oră, iar misiunea de evaluare a pagubelor s-a finalizat în jurul orei 08.00.

„În jurul orei 3:14 minute, prin apel unic de urgență 112, am fost informați despre faptul că, în Constanța, pe aleea Egretei, la un bloc de locuințe P+3, a avut loc o explozie urmată de incendiu. Din primele momente au fost alocate 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 2 autoscări, 1 descarcerare, 3 SMURD tip B, 1 autospecială transport victime mulțime și 3 ambulanțe de la serviciul județean de ambulanță.

În urma incendiului, au fost transportate la spitalul județean Constanța de către 1 SMURD și 1 SAJ, 2 victime care prezentau arsuri. La fața locului a fost și un reprezentant din cadrul primăriei Constanța în vederea identificarii de persoane care ar avea nevoie de relocare”, se arată, conform ISU Constanța.

Victimele de pe Egretei:

  • un bărbat conștient, cu arsuri pe aproximativ 40-50% din suprafața corpului, suspect arsuri căi aeriene, transportat Saj C2 spital,
  • o femeie ce prezintă arsuri pe aproximativ 30% din corp, suspect arsuri căi aeriene, transportată de Smurd B și asistenta de la Saj spital.
  • Ambii fiind suspecti de căi aeriene, au fost intubați pe camera de resuscitare.

The post O explozie s-a produs într-un bloc din Constanța. 2 persoane au suferit arsuri appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code