Flux-stiri

O femeie a fost prinsă la cafenea cu un certificat verde care nu-i aparţinea. Ce riscă acum

Certificatul digital al UE privind COVID-19 va fi obligatoriu pentru personalul medicalCertificatul digital al UE privind COVID-19 va fi obligatoriu pentru personalul medical

  • O femeie este anchetată deoarece a folosit un certificat verde care nu-i aparţinea.
  • Femeia a fost găsită într-o cafenea din Constanţa.
  • Pe numele ei a fost deschis un dosar penal privind infracţiunea de fals în declaraţii.

Incidentul a avut loc într-o cafenea din Constanţa în timpul unei acţiuni a poliţiştilor.

În urma verificării unui cod QR de pe certificatul digital prezentat de o femeie poliţiştii au constatat faptul că aceasta le-a înmânat un document aparţinând unei alte persoane.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în declaraţii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Conform regulii, administratorii care nu respectă obligaţia de verificare a codul QR riscă sancţiuni contravenţionale prevăzute cu amendă cuprinsă între 2.000 şi 10.000 de lei.

De asemenea, clienţii prezenţi în localuri, care nu pot prezenta certificatul verde, riscă sancţiuni cuprinse între 1.000 şi 5.000 de lei.

The post O femeie a fost prinsă la cafenea cu un certificat verde care nu-i aparţinea. Ce riscă acum appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code