Flux-stiri

O femeie dată în urmărire naţională a fost prinsă la Bacău pentru că nu purta mască de protecţie

Cum depozitezi corect masca de protecție și ce faci după ce ai folosit-oCum depozitezi corect masca de protecție și ce faci după ce ai folosit-o

O femeie din Galaţi dată în urmărire naţională a fost dată de gol pentru că nu avea mască de protecţie.

O femeie dată în urmărire naţională pentru executarea unei pedepse cu închisoarea a fost prinsă în noaptea de vineri spre sâmbătă, de către jandarmii din Bacău.

Femeia în vârstă de 42 de ani le-a atras atenţia jandarmilor din cauză că nu purta mască de protecţie pe strada Mioriţei din oraşul Bacău.

La solicitarea jandarmilor de a prezenta o declaraţie pe propria răspundere sau certificatul verde, aceasta le-a spus că nu are aşa ceva.

Jandarmii au verificat identitatea femeii în baza de date şi astfel au aflat că pe numele ei există un mandat.

Femeia, domiciliată în judeţul Galaţi, a fost reţinută şi dusă la sediul Jandarmeriei.

The post O femeie dată în urmărire naţională a fost prinsă la Bacău pentru că nu purta mască de protecţie appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code